úterý 20. února 2018

.../29/

Už se mi ty dny nějak pletou....
Dneska je, doufám, hihihi, úterý.
Dopoledne jsem žehlila, vařila, po obědě jsme přestěhovali rozkládací křeslo z obýváku do ložnice. Bude na něm spát Ondrášek, když přijedou. A v postýlce Simonka. Cestovní postýlce, co vždycky čeká složená v ložnici nebo je rozložená na domku.
A proč stěhování dneska ??? Protože šicí kout mám udělaný v šatně a s tou velikou dekou jsem se tam nevešla. Tedy vešla, ale cuchalo se mi to a pořád motalo....V těchto případech jsem stěhovala šicí stroj do ložnice na řezací stolek a ...když tady budu šoupat stolkem, tak jsme ho přestěhovali rovnou na nové místo a budu tam mít dobré světlo a místa dostatek na položenou deku... Protože  naši přijedou za dva necelé týdny.

A mezi tím vším koukáme na olympiádu.

Včera jsem doháčkovala dečku nazvanou Ester / rozuměj Ledecká, to jsem jí při koukání na TV dorazila celou..../, vpravo, a našla ještě jednu z loňského podzimu z domku. Začistila jsem je obě i naškrobila.



Takhle je dneska u nás, střídavě s celozamračenou oblohou.
 A ještě rozkvetlé orchidejky, ta fialová už začíná opadávat.


Jdu koukat na naše v severské kombinaci.

Hezký den všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...