úterý 6. února 2018

.../19/ a Yarn Along February 2/18

Dnešní noc byla mrazivá i u nás, i když neklesla pod -10 stupňů. Ale i to stačilo. Holomrazy jsou nebezpečnější, nic není zakryto izolační vrstvou sněhu a poznáme to možná na jaře. Na stromech a zahradách.
Dopoledne jsem maličko šila, vařila oběd a povídala s dcerou a vnučkou. Dneska má totiž narozeniny naše dcera.
Zase jsem vzala do ruky pletení. Minulý týden jsem dopletla tělo a spodní lem. Teď jsem nabrala na ponožkové jehlice jeden rukáv a snažím se, když jen tak sedím třeba u TV, udělat tu a tam několik řad.
A ještě něco na čtení. Dočetla jsem Manželé odvedle, kterou napsala Shari Lapena. Ano, lidi jsou schopni si dělat navzájem ty nejstrašnější věci. I v rodině. Právě v rodině. To je ale známá věc. Kniha, podle mne nemá moc spád a konec byl takový.....divný.


I took the knitting again. Last week, I pulled my sweater body and bottom hem. Now I've got one sleeve on my socks and I try to sit here and there for a few rows if I just sit on TV.
And something else to read. I read The Couple Next Door written by Shari Lapena. Yes, people are capable of doing the most horrible things to each other. Even in the family. Just in the family. But this is a well-known thing.
Have a nice day everyone.


A nakonec ještě moji miláčci.

Hezký den všem.
A děkuji za návštěvy u mne......všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu