čtvrtek 19. října 2017

...nejen rukama

pracuji, ale plním si i hlavu a srdce...jak ? Knížkami a filmy.
Momentálně jsem dočetla ne příliš obsáhlou knihu mladého amerického autora Johna Greena  Hledání Aljašky. Knížka se mi moc líbila, prý se na rok 2018 chystá i filmové zpracování....


A chystám se na další knížku z jeho napsaných knih, tentokrát na Hvězdy nám nepřály. Jsem napnutá.... 
Moje četba potřebovala změnu, takhle je to fajn. Odpočinout si od detektivek a číst zase jiný žánr. Často v časopisech, na různých stránkách oblíbených blogů a Instagramu, nacházím zmíňky o různých knihách a filmech a pak sleduju recenze a nakonec čtu a koukám, na filmy tedy, že.. Většinou čtu elektronickou knihu, protože moje nacpaná knihovna je i mojí velkou bolestí...Některé knihy už číst nebudu, některé rozdávám a stejně jich je spousta, nedej bůh, kdybychom se chtěli stěhovat...Už jen poslední velké malování bytu po odchodu dcery z domova bylo utrpení, kam s nimi a KDO je všechny odstěhuje o patro níž a vůbec...Jsem velkou fanynkou elektronického čtení. I když mám knihy jako takové moc ráda, odjakživa.
Venku je nejen mlhavo, ale už se i zatáhlo a setmělo.
Nic moc.

Dneska byla v Ústí celodenní mlha, teplota maličko přes 10 stupňů, nejchladněji v republice...Takže jsem nebyla venku a celý den jsem si četla nebo šila kalhoty pro Petříka.



Loni jsem z tohoto zimního softšelu šila pro našeho Ondru, zbylo na tyhle jedny ve velikosti 86. A před večeří jsem nastříhla ještě na jedny, z podzimního softšelu. Ty budu šít zítra. A mám kousek dárku k prvním narozeninám /3.12./.
Zítra taky začínají volby, to jsem teda zvědavá....
Jdu  si připravit nějakou ruční práci na sezení u televize. Asi návleky na ruce od Vlněných sester.

Hezký večer všem.
A děkuji za návštěvy u mne.

1 komentář:

  1. Milky, to čítanie už 4 roky mám bokom, akosi nestíham, i keď som knihomol celý život, na starobu (hihihihi) sa mením.
    Ušila si krásne nohavice, veľmi sa mi páči aj farba aj materiál, P. bude fešák!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...