pátek 19. května 2017

..co na víkend

mimo přírodu a výlety...
Vrátili jsme se z domku, potřebujeme udělat zase něco doma. Stala se smutná věc, "umřel" mi tablet, takže pobyt na venkově zatím bez spojení se světem. Ale pracuje se na tom.
Kde začít, pro tento týden.
Probíhá hlasování o nejlepší MAMAblog.


Já mám typů hned několik. 
aj.

Při procházce světem letem nemusíme tak daleko a stejně se i daleko dostaneme, třeba s Lenkou, nebo na skok k Marcele a nebo jen o kousíček blíž k Daniele. A u každé objevíte něco zajímavého, milého a mnohdy i poučného...Já tedy ano.

A co čtu ? Nic moc, protože mě pohltila práce na domku, úklid a zahrada. 
Ale něco přeci, těším se na další knihu od  Tivadara Sorose Robinsoni na Sibiři, která snad vyjde i v elektronické podobě, tak jako ta, co jsem už četla.


 Vyprávění o autorově otci, životě židů v Maďarsku v době druhé světové války. Zase jiný pohled na problém holokaustu a i zajímavý postoj samotných hlavních postav. Nepasivní.


A film ?
Na domku mimo TV není jiný výběr, tudíž tam si nevyberu....Tablet ja kaput a tak snad jen pustit si něco na notebooku. DVD třeba.
Teď byl i hokej, ale ty konce našich...ach ty konce....
Tak k filmu.
V poslední době se mi moc líbil  film Tohle je náš svět, už jsem o něm asi někdy psala...Ale charismatický Viggo Mortensen  / pro mne nezapomenutelný Aragorn..../ svou roli v tomto filmu zahrál na jedničku...


Tak tohle by snad pro dnešek stačilo....

Dobrou noc všem.
S knihou, filmem, internetem nebo.....

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...