neděle 1. listopadu 2015

...podzim

jak má být. To bylo včera a dneska. U nás v kopcích jasno, nebe bez mráčku, sluníčka plno....jen dost foukalo. Proti pošmournému pátku určitě, hlavně dneska.


Následující fotky jsou z nedělního rána, foukalo o 106, vítr skučel proti skalám a bylo to jako hukot startujícího letadla... Listí je skoro opadané, tam, kde byla houština plná zeleného listí, je jen změť holých větví a větviček. Stromy na skalách i okolo mě se ohýbaly ve větru, na západě měsíček, slunce ale už bylo dost vysoko nad východem.


Nasbírala jsem si hrst vlhkých a měkkých listů a umotala něco růžiček. A odnesla mamce do vázy, spolu s větvičkami stromů a keřů ze zahrady.


Odpoledne jsem byla ještě jednou na hřbitově, ráno tam maminku zavezl švagr, ale nemohli, kvůli silnému větru, zapálit svíčky. Tak jsem si vzala jednu "elektrickou" od našeho zetě a jednu mamka měla a odnesla jsem je tam do lucerniček, aby to tam našim drahým svítilo... 
Cestou na domek jsem si přiblížila vnitrozemský pohled, ale nic moc, trošku smogu tam bylo. Pohled směr Milešovka vlevo, Krušné hory vpravo.


Hezký večer všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu