pondělí 25. září 2017

...prší,

 i když jsem si myslela, že zrovna ne.....
Tedy, chvíli nepršelo, tak jsem "vyběhla" s taškou na kolečkách pro část nákupu do Billy. Hm, jenže pak se rozpršelo a já šla domů pěkně v huňatém svetru a v hadrových botách...Cestou tam jsem si dělala nějaké fotografie, cirkus se mi nepodařilo vyfotit zblízka...až půjdu z obchodu, obejdu to a udělám lepší...myslela jsem si. Jenže pak jsem byla ráda, že směřuju nejpřímější cestou domů.
Takže cirkus je Humberto / informace pro dceru..../ .



Některé stromy jasně vykazují začínající podzim, kaštany, břízy. Ach jo.

Pana Há jsem poslala jinam, v Lidlu mají půlkilové tvarohy, budeme s dcerou dělat Míša řezy, tak ať je ho dost na plech, bude nás hodně. Kulatý dort by byl asi málo. A k tomu něco šunky a kuřecí řízky, tak akorát do batohu....Musím si ho šetřit, dědouška mého.

Já uklidila nákup a šup do sprchy, tak mě to vysílilo. Venku pořád drobně prší, já budu uklízet střihy a návody, co jsem udělala na domku a přivezla v jedné hromadě. To stěhování nesnáším. Ale už je pro nás lepší být v zimě ve městě, mít po ruce obchody a hlavně doktory, co bych si vymýšlela, v našem věku...Ale sezona pro nás ještě neskončila, ještě tam budeme i několik dní. Slibují přeci babí léto....

Tak jdu něco dělat. Musím to uklidit, aby bylo místo na věci mladých...Ty jsou vždycky všude, ale máme se rádi, hihihihi.

Hezký mokrý den všem.



2 komentáře:

  1. Dneska je počasí na prd, ale od zítra se má prý babí léto přecejen ukázat, tak doufám, že jim předpověď vyjde a vy si s manželem ještě užijte krásné dny v letním domečku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc s vnoučaty, v to taky doufám...Díky za návštěvu a hezký den všem....

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...