středa 12. dubna 2017

...a dneska

už zase prší a jedoucí auta vydávají syčivý zvuk směrem k mému sluchu hluchu....

Večer jsem nasprejovala dečku škrobem, maličko narovnala a dneska jsem vyndala stařičký žlutý ubrus. Abych trochu projasnila dnešní podmračenou náladu. Myslím tím tu venku, my s panem Há jsme celkem OK. Náladově.
 Já si dělám své a nechávám panu Há čas i místo na jeho věci, pomalou hygienu, oblékání, první kafe, nakládání vloček na zítra, prostě má své tempo. Na můj vkus dost pomalé, ale už je to starý pán, tak ať se vyřádí. Čím dál víc mi připomíná pana tchána.
On zase ví, že nemám ráda jeho motání se v kuchyni, když vařím, tak jsme si kvit.
Narcisky v květináči moc nespěchají, zato jsem zjistila, že kvítko od Marušky a Jirky už zase pokvete. To ta dobrá péče, hihihi.

Vrátila jsem sklo na stůl, pan Há je cinta, mohla bych denně měnit ubrusy. Tak zase stůl s ochranou.
Ještě vyndám kraslice a prohlédnu, co mám na výzdobu, ale nikdy to moc nepřeháním. V malém bytě se spoustou lidí, dítětem a panem Há stačí málo. A i uklizený byt při náletu mladých vypadá jako stan v pionýrském táboře...ne aby ses urazila, dcero moje milovaná, to je jen taková řeč....Chci hodně věcí, hodně věcí, už abys tu byla......


Bylinky se vzchopily, ty šípky jsou umělé, vpíchla jsem je do květináče ani nevím proč a už tam zůstaly.
Pan Há pojede koupit noviny a časopisy, taky ještě nějaké papírové kapesníky v krabicích. Těch není nikdy dost. Jinak jsem hotová s přípravou na svátky. Už nic nevymyslím, hlavně aby bylo lepší počasí a nám bylo všem spolu dobře.

Jdu něco dělat.

Přeju hezký den všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu