pondělí 6. března 2017

.... sobota, neděle...

.. a je to zase pryč...

Moje obrázky z pátku dopoledne, když byl Ondra venku s dědou.Vypadalo to hodně jarně, i teplota celkem stoupala. Ale byl lehký opar. Kopce trochu mázlé.


Jak je tu táta, je všechno maličko jinak....Přijel v pátek pozdě večer, měli zpoždění, u Kolína padl strom na koleje, jezdilo to na Lysou nad Labem a pak do Prahy. Ale jinak OK.


A tady už, s dvoumotorákem složeným dědou, sedím a odjíždím...


Všimli jste si, jak si děti nejvíc hrají s něčím, co stojí pár korun a nebo skoro nic ? Pan Há složil Ondráškovi dvě letadla a bylo o zábavu postaráno celý sobotní podvečer, když jsme se vrátili od prababí Toničky. Jedno v neděli dopoledne zaparkoval u televize a jedno si vzal domů....
Včerejší den začal sluníčkem, ale postupně se zatáhlo a dneska je zase jen pár stupňů nad nulou, čtyři. Včera u nás bylo přes den dokonce 13 !!!! Momentálně poprchává.
Včera dojeli dobře a ještě večer jsem dostala fotku z ježdění na odrážedle - kole , tentokrát s tátou, v sobotu dopoledne a z blízka.


A zatímco máma doma vybalovala, prala a vařila....Ondra si s tátou zase hrál na výpravčího....
Pardón, přednostu stanice, podle  Pohádky přednosty Drahoráda....., v současnosti  jeho oblíbená knížka.


Pan Há se chystá na očkování proti tetanu a objednávku na ortopedii s levou rukou, prsty a dlaní, já budu svůj elán věnovat domácnosti a budu si číst a "odpočívat"...

Přeju hezký den všem.

1 komentář:

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu