čtvrtek 26. ledna 2017

..ten den

nezačal moc dobře.
 Bolí mě hlava a velmi, skutečně velmi, špatně jsem spala. Nevím. Úplněk není, na migrény netrpím, tak nevím...Něco to spustilo, možná cesta od kadeřnice ?? Na teplou vyfoukanou hlavu studený vzduch, byť jen 15 minut ???  Nevím.
Tak jsem brzo vstávala, trochu rovnala věci a dodělala druhou kapsičku zero waste pro druhou "narozeninovou" kolegyňku.
A pak jsem se za nimi vydala, dneska se to docela hodilo, vedení nikde a tudíž i práce probíhala v klidném tempu /..../ , dokonce si se mnou daly kávičku a dobrou buchtu s ořechy. Chtěla jsem se zeptat na recept, ale nezbyl čas. Témat bylo spoustu. Bolest ustoupila, jak jinak, v dobré společnosti...
Dozvěděla jsem se, že o něco mladší kolegyně se bude 1.4. vdávat. Konečně do toho zase po 35ti letech bouchne, samozřejmě s jiným partnerem, že.
Probraly jsme všechno, práci, důchod, politiku, chlapy, děti, vnoučata...to já.
Bylo to fajn, tak zase někdy brzy na hoďku, holčičky moje.


Cestou domů jsem se zastavila pro zbytkový kus záclony / 260x150 cm za 99,0 Kč/ u našich Vietnamců. Koupila jsem si voňavé svíčky, balíček utěrek, které, samozřejmě, nepotřebuju, ale mohly by se hodit na šití....Uzené maso, které mají od dobrého dodavatele, na šunkafleky a dobrou polívku. Čínské nudle, mražené fazolky a ještě nějaké drobnosti.  A pak honem, šupky dupkay s kopce domů. No, s kopečka. Pan Há sleduje tenis v Austrálii, já udělala k obědu včera večer uvařené bílé fazole, dnes dodělané s rajčatovou omáčkou a klobáskou a už sedím a dopisuju dnešní post.
Ještě nevím, co budu odpoledne dělat, možná chvilku dospávat. Ale už je mi dobře.

Ať je dobře vám všem....



2 komentáře:

  1. To je dobře, že už je ti lépe! :-) Občas mě taky trápí nespavost, je to protivné, člověk potřebuje být čilý do práce, ale neustále kouká na hodiny a ne a ne zabrat, z toho bych se zbláznila. :-)
    S kolegyňkami to muselo být fajnové popovídání. :-)
    Ä obě kapsičky jsou nádherné, zipy už jsem zkoušela, tak bych si mohla jednu takovou kapsičku také zkusit ušít, třeba na všechny mé kosmetické nezbytnosti.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Presne tak, bolesť sa najlepšie zaženie medzi dobrými kamarátkami pri kávičke :-)
    Neuveríš, ale z utorka na štvrtok som takmer celú noc nespala, o pol piatej ráno som si dala ibalgin a už o 5:45 som sa zobudila - ešte pred budíkom, ako vždy, zaklapla som ho, veď idem vstať a zrazu bolo pol 7 :-) Do roboty chodím o 7, predtým mám svoj rizuál, ale nič som nestihla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu