úterý 16. února 2016

..něco do

batůžku, který jsem si oblíbila. Ráda ho nosím, mám volné ruce a peníze "na prsou"....
 Už jsem se na sebe zlobila, protože má jen jednu kapsu, kam dám kapesníčky, mobil a TIC TAC a je plná. Zbytek věcí sice srovnám na dno, ale pak šátrám, šátrám a hledám , co právě potřebuji. Tak jsem si dneska ušila kapsičku "tubus" na všechno pod jedním uzávěrem. tedy zip na tom není, tak v jednom bodě. Na zip už jsem neměla sílu. Jsem zvědavá, ale určitě to bude lepší, než to šátrání v útrobách batůžku....A k tomu ještě i malou šminkovnu na cokoliv... Z postranních proužků látek, ze kterých jsem v poslední době šila.
Vysoký tubus proto, aby to stálo uprostřed batůžku a zase se mi to, pro změnu, nevysypávalo. Pak tam vedle klidně můžu přidat drobný nákup...vlnu, nitě, ovocíčko, pití a doufám, že pak jen sáhnu a vyndám...klíče, peněženku, nálezy...apod.

...zezadu, uvnitř, zepředu...velikost 18x24, malá taštička 18x12


Jinak nic nového, dneska jsem se objednala, konečně, na imunologii k dr.Jílkovi, musíme probrat můj Sjögrenův syndrom a všechny komplikace, které mě začínají trápit....Ach jo.
Taky jsem byla v bance, jsem ráda s mladými...ale občas mám pocit, že nevědí, co nabízet. Šla jsem tam kvůli inkasu z účtu a odešla jsem s nabídkou /papírovou / ...půjčování chytře.....vytvořte si finanční rezervu....zajistěte se proti nečekaným událostem....bydlete ve vlastním...myslete na budoucnost..... Ale je zase pravda, že zaměstnavatel od nich chce aktivitu a zpracovávání klientů. 
Na druhou stranu, asi "tak staře" nevypadám jak jsem, hihihi.
 Tak, zalichotila jsem sama sobě a jdu ....
Hezký večer všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu