sobota 15. srpna 2015

...že by tady

nějak extra zapršelo, to  tedy ne.  Chvilku, snad 15 minu včera večer, bouřka nás taky jen lízla bokem.  Dneska je pod mrakem, ale když se objeví sluníčko, je dusno.
Konec informace o počasí
Včera úklid,vaření,odpoledne džem z ostružin. A na to dusno  to stačilo.  Dneska jsem byla jen u maminky a pak šila mačkací čtvereček a panenku pro jednu miminku. Tedy, i to cinká.
Cestou k nám jsem si natrhala zlatobýl,  nejen vratič je symbolem blížícího se podzimu. Já to tak mám  zafixováno.
Chci psát něco oduševnělého, ale mám asi přismahlý mozek teplem, inteligentní větu prostě nevytvořím, hihihi. Ne, že by to byly skvosty, co jindy píšu....




Někdy se udějí takové drobnosti, že se člověk diví a zároveň se tomu musí smát. Včera večer jsem přemýšlela, co už zase vařit...rajskou jsem dlouho nedělala. Dobře. Uvařila jse jí, udělala porci pro maminku, na ochutnání.... A co by jste řekly ? Moje sestra jí vařila taky....Tak jsme porovnávaly a diskutovaly. Během té doby jsem  se připojila na sestřinu wifi a udělala aktualizace na tabletu. Bylo to mnohem rychlejší než mi to jde na kartu operátora, vždycky mi to zpomalí všechny činnosti a "užere" spoustu kreditu. Mám doma internet u UPC, teď mi psali, že je i připojení z modemu...wifi....na další přístroje beze změny ceny.....To musím hned vyzkoušet.
Konec zpráv o připojení....
Posledním bodem je rozloučení: hezký večer všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu