čtvrtek 14. května 2015

Yarn Along 15

Jak to tak bývá, objevila jsem slevu na pěkné vlny od Drops a to nikdy neodolám. Já si objednávám většinou u Veroniky Š. a jsem moc spokojená s rychlostí i kvalitou balíčku.

Ne, že bych neměla z čeho plést, ale ...zase si něco nasyslím, až bude hlouběji do kapsy....
K vlnám něco málo ponožkových jehlic. Ty taky mám, ale když tu teď byl vnouček, tak jsem pletla dceři jedny "kotníkové" ponožky "do postele", je to taková moje zmrzlinka...No a pletení jsem před malým schovávala a přendávala z místa na místo a najednou mi jedna z pěti chybí a ne a ne jí najít. Tak mám nové a ta ztracená se co nevidět objeví....


Začala jsem plést šátek z trojité příze....Multnomah z překladu u Vlněných sester. Už jsem jednou začínala z jiné příze a moc se mi to nelíbilo, bylo to takové drsné...Toto pletení bude na dlouhou dobu, budu od toho odskakovat sem a tam...A trocha čtení, e-kniha z Kosmasu.. Film mám připravený na domek. Jsem zvědavá, jak se jim povedl, dostal v roce 2006 nebo 2007 cenu v Karlových Varech.




Nevíte někdo, jak se plete TOTO ???? Myslím vzorek na středu.
inspirace Pinterest

Je mi líp, jsem ve stádiu pomalého rozjíždění s rýmou....únava trochu opadla, ale ještě to není na nějaký velký zpěv.
Ušila jsem další tepláčky, nastřihla na kraťásky, sešpendlila top deky s výztuhou a zádíčky. Budu to prošívat ručně na domku, uvidím. Chtěla bych do každého srubu jinou čtvercovou výšivku, ještě nevím, jakou barvu nitě do té strakatiny zvolit. Pomalu zase plním tašky věcmi k odvozu na domek "na léto", hihihi.
Vidíte, už je mi líp, přemýšlím o práci.
Hezký večer všem.


1 komentář:

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...ano, upadla jsem

 v koupelně a mám zlomená žebra. K této přesné informaci jsem dospěla po dvou dnech utrpení, jednoho celkem krátkého času ponížení před zdra...