Nemůže to být nic závadného, když jsem o tom už několikrát četla na http://conovehonakopci.cz/....Proto mě to taky zaujalo. Moc se mi tyhle stránky líbí, obdivuju všechny, které "živí" příroda a oni tomu svýma rukama napomáhají...Každý máme své....hezký den Milky
Hrašku používám:) Dostanete ji koupit v prodejnách zdravé výživy. Znám její vydání v klasické podobě, hrašku pikantní (tu mám raději) a hrašku vanilkovou - na sladké pokrmy. Používám to místo trojobalu na obalování karbenátků a tak. Nenasaje tolik tuku při smažení, jako strouhanka. využívají ji i lidi, co nejedí živočišné výrobky a bílou mouku a přesto si chtějí něco v obale osmažit. Sladkou hrašku znám jako zpestření ovoce - obalit kousky ovoce v hrašce smíchané s vodou, osmažit a sníst. třeba takové bezové květy v rozpuku obalené v hrašce a osmažené ideálně na másle je pochoutka všech pochoutek.
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatPodivala jsem se na jeich stranky a vubec nevim co to je a z ceho je to delane ale vypada to jako dobra pomucka v kuchyni.
OdpovědětVymazatNemůže to být nic závadného, když jsem o tom už několikrát četla na http://conovehonakopci.cz/....Proto mě to taky zaujalo. Moc se mi tyhle stránky líbí, obdivuju všechny, které "živí" příroda a oni tomu svýma rukama napomáhají...Každý máme své....hezký den Milky
VymazatHrašku používám:) Dostanete ji koupit v prodejnách zdravé výživy. Znám její vydání v klasické podobě, hrašku pikantní (tu mám raději) a hrašku vanilkovou - na sladké pokrmy.
OdpovědětVymazatPoužívám to místo trojobalu na obalování karbenátků a tak. Nenasaje tolik tuku při smažení, jako strouhanka. využívají ji i lidi, co nejedí živočišné výrobky a bílou mouku a přesto si chtějí něco v obale osmažit.
Sladkou hrašku znám jako zpestření ovoce - obalit kousky ovoce v hrašce smíchané s vodou, osmažit a sníst. třeba takové bezové květy v rozpuku obalené v hrašce a osmažené ideálně na másle je pochoutka všech pochoutek.